【速做,还有名额】币安学习赚币,给 5 个 $pyth
首页搜索“学习赚币”即可进入,答案(题目是乱序的)⬇️
1、What unique feature does each Pyth price feed include?
答案:Confidence intervals showing volatility and certainty levels
2、What can the PYTH token be used for?
答案:Staking to secure data and voting in governance
3、Who contributes data to Pyth Network?
答案:Trading firms, banks, exchanges, and market makers
4、What future model is Pyth exploring for institutional adoption?
答案:A subscription service for getting real-time financial data like Bloomberg
5、What problem does Pyth Network aim to solve?
答案:Limited and expensive access to high-quality market data
6、What is Pyth's long-term vision?
答案:To make the world’s most valuable prices accessible to everyone, not just a few institutions
7、What are some governance decisions made by the Pyth DAO?
答案:Deciding on onchain and offchain fees, asset coverage, and staking mechanisms
8、How many real-time price feeds does Pyth currently offer?
答案:Over 2,000
9、What is Oracle Integrity Staking(OIS)?
答案:A system where publishers and community members stake PYTH tokens to back data accuracy
10、On how many blockchains is Pyth data available?
答案:Over 100

7,013
9
本页面内容由第三方提供。除非另有说明,欧易不是所引用文章的作者,也不对此类材料主张任何版权。该内容仅供参考,并不代表欧易观点,不作为任何形式的认可,也不应被视为投资建议或购买或出售数字资产的招揽。在使用生成式人工智能提供摘要或其他信息的情况下,此类人工智能生成的内容可能不准确或不一致。请阅读链接文章,了解更多详情和信息。欧易不对第三方网站上的内容负责。包含稳定币、NFTs 等在内的数字资产涉及较高程度的风险,其价值可能会产生较大波动。请根据自身财务状况,仔细考虑交易或持有数字资产是否适合您。