【Szybko, są jeszcze miejsca】Zarabiaj na kryptowalutach ucząc się na Binance, otrzymaj 5 $pyth
Wyszukaj na stronie głównej „zarabiaj ucząc się”, aby wejść, odpowiedzi (pytania są w losowej kolejności) ⬇️
1. Jaką unikalną cechę zawiera każdy feed cenowy Pyth?
Odpowiedź: Przedziały ufności pokazujące zmienność i poziomy pewności
2. Do czego można wykorzystać token PYTH?
Odpowiedź: Staking w celu zabezpieczenia danych i głosowania w zarządzaniu
3. Kto dostarcza dane do Pyth Network?
Odpowiedź: Firmy handlowe, banki, giełdy i animatorzy rynku
4. Jakim przyszłym modelem Pyth bada przyjęcie instytucjonalne?
Odpowiedź: Usługa subskrypcyjna do uzyskiwania danych finansowych w czasie rzeczywistym, jak Bloomberg
5. Jaki problem ma na celu rozwiązanie Pyth Network?
Odpowiedź: Ograniczony i drogi dostęp do wysokiej jakości danych rynkowych
6. Jaka jest długoterminowa wizja Pyth?
Odpowiedź: Uczynić najbardziej wartościowe ceny na świecie dostępnymi dla wszystkich, a nie tylko dla kilku instytucji
7. Jakie decyzje dotyczące zarządzania podejmuje Pyth DAO?
Odpowiedź: Decydowanie o opłatach on-chain i off-chain, pokryciu aktywów i mechanizmach stakingu
8. Ile feedów cenowych w czasie rzeczywistym oferuje obecnie Pyth?
Odpowiedź: Ponad 2,000
9. Czym jest Oracle Integrity Staking (OIS)?
Odpowiedź: System, w którym wydawcy i członkowie społeczności stakują tokeny PYTH, aby wspierać dokładność danych
10. Na ile blockchainów dostępne są dane Pyth?
Odpowiedź: Ponad 100
Pokaż oryginał
9,12 tys.
15
Treści na tej stronie są dostarczane przez strony trzecie. O ile nie zaznaczono inaczej, OKX nie jest autorem cytowanych artykułów i nie rości sobie żadnych praw autorskich do tych materiałów. Treść jest dostarczana wyłącznie w celach informacyjnych i nie reprezentuje poglądów OKX. Nie mają one na celu jakiejkolwiek rekomendacji i nie powinny być traktowane jako porada inwestycyjna lub zachęta do zakupu lub sprzedaży aktywów cyfrowych. Treści, w zakresie w jakim jest wykorzystywana generatywna sztuczna inteligencja do dostarczania podsumowań lub innych informacji, mogą być niedokładne lub niespójne. Przeczytaj podlinkowany artykuł, aby uzyskać więcej szczegółów i informacji. OKX nie ponosi odpowiedzialności za treści hostowane na stronach osób trzecich. Posiadanie aktywów cyfrowych, w tym stablecoinów i NFT, wiąże się z wysokim stopniem ryzyka i może podlegać znacznym wahaniom. Musisz dokładnie rozważyć, czy handel lub posiadanie aktywów cyfrowych jest dla Ciebie odpowiednie w świetle Twojej sytuacji finansowej.